Curug Panganten


Tuh Diditu , dilebah pudunan pisan
Kuring kungsi , pada pada kedal lisan
Neundeun asih, arek silih pikahe…man
Nya didinya ligarna , cinta munggaran

Nya didinya, di Curug Panganten
Aya asih Aya jangji anu paten
Rerendengan lir anu anyar panganten
Kanyataan ieu mah , lain impian

Curug panganten, curug panganten
Di curug panganten, aya jangji anu paten
Curug panganten, curug panganten
Di curug panganten, aya jangji anu paten

1 komentar:

Posting Komentar